I <3 Hämeenlinna

Olen hämeenlinnalainen paluumuuttaja. Synnyin ja kasvoin Hämeenlinnassa, mutta muutin Helsinkiin opiskelemaan ja tekemään töitä. Hetken asuin myös Yhdysvalloissa. Minulla oli monta syytä palata Hämeenlinnaan. Tulin raskaaksi ja halusin lapselleni turvallisen ja viihtyisän elinympäristön lähellä isovanhempia. Halusin omakotitalon ilman elinikäistä velkataakkaa. Halusin asua alueella, jossa monipuoliset palvelut ovat kävelymatkan päässä, mutta ilman suurkaupungin ihmisvilinää. Halusin, että pääsen kuitenkin tarvittaessa käymään töissä Helsingissä tai Tampereella. Hämeenlinna oli minulle luonnollinen valinta asuinpaikaksi.

Muutimme mieheni kanssa Hämeenlinnaan kesällä 2015 ja aloimme remontoimaan vanhaa omakotitaloa. Vuoden 2015 lopussa syntyi esikoisemme ja vuoden 2017 alussa kuopuksemme. Perheellistymisen myötä olen oppinut uudella tavalla huomaamaan kuinka upea kotikaupunkini on. Hämeenlinnassa on kokoisekseen kaupungiksi yllättävän paljon tapahtumia, tekemistä ja näkemistä. Helsinkiläiset ystäväni pitävät minua maalaisena nyt kun asun Hämeenlinnassa, mutta aika paljon sitä sitten maaltakin löytyy kulttuuritarjontaa, ravintoloita ja harrastusmahdollisuuksia. Ja tietenkin upeaa luontoa!

Kirjoitan tässä blogissa meidän arjestamme Hämeenlinnassa. Tykkäämme järjestää juhlia ystäville ja sukulaisille, ulkoilla ja käydä ulkona syömässä, ja välillä ihan vain kotoilla keskenämme. Blogissa eletään lapsiperhearkea, vertaillaan parhaita leikkipuistoja ja kierretään Hämeenlinnan parhaita tapahtumia. Meillä peitetään tapetointivirheet tauluilla, syötetään lapsille välillä vihersmoothieita, välillä pilttejä, siivotaan vasta kun on ihan pakko, ja eletään muutenkin ’ei se oo niin justiinsa’ -asenteella.

Linnan Kehitys Oy sponsoroi blogiani  järjestämällä minulle ja perheelleni ilmaisen pääsyn Hämeenlinnan tapahtumiin ja palveluihin, mutta kaikki blogissa esitetyt mielipiteet ovat täysin omiani.

Tervetuloa seuraamaan elämäämme Hämeenlinnassa!