Kirppari Pikku-Unelma

Ennen lapsia kirppiksillä tuli käytyä aika harvoin, mutta nykyään olen säännöllinen kirppariasiakas. Katselen kirppareilta lähinnä lastenvaatteita, sillä minusta tuntuisi hassulta käyttää suuria summia lastenvaatteisiin, jotka kuitenkin joko mahtuvat päälle vain muutaman kuukauden tai vaihtoehtoisesti likaantuvat ja kuluvat pilalle kovaan tahtiin.

Kirppis Pikku-Unelma avasi ovensa maaliskuussa, ja olenkin siitä lähtien ollut vakioasiakas. Pikku-Unelmassa on selkeästi panostettu lapsiperheisiin, sillä tila on miellyttävän avara ja käytävillä mahtuu helposti kulkemaan myös vaunujen kanssa. Olen itse liikkunut kirppiksellä myös 74 cm leveiden tuplarattaiden kanssa, ja sekin onnistui hyvin. Oven vierestä voi myös lainata lastenvaunut, jos on tullut pienen lapsen kanssa autolla, ja kirppiksen takaosassa on aidattu lasten leikkipaikka, jossa on myös mahdollista imettää. Kirppiksellä voi myös nauttia erikoiskahvit tai ostaa virvokkeita sekä lauantaisin usein myös leivonnaisia.

pikku-unelma
kirppis
kirppis
leikkipaikka

Kirppiksen omistaja on todella ystävällinen ja pitää paikat hyvin siistinä ja järjestyksessä. Hän tuntee kirpparin valikoiman hyvin, joten häneltä voi myös kysyä apua jos on etsimässä jotain tiettyä. Kivaa on myös se, että kirppiksellä on useita rekkejä, johon on lajiteltu vaatteita teemoittain. Esimerkiksi miesten vaatteet ovat omassa rekissään ja joissakin rekeissä on vaihtuvia teemoja, kuten lasten välikausivaatteet tai naamiaisasut.

Pikku-Unelma on nimensä mukaisesti melko pieni, joten valikoimakin on melko suppea ja tavara vaihtuu siellä toisinaan melko hitaasti. Itse kuitenkin arvostan laajaakin valikoimaa enemmän sitä, että tila on maltettu jättää avaraksi ja kirppiksellä on miellyttävää asioida. Kannattaa pistäytyä!

Pikku-Unelma sijaitsee osoitteessa Myllymäenkatu 3 ja kotisivut löytyvät Facebookista osoitteesta  https://www.facebook.com/Pikku-Unelma-168971813157678/  .