Äiti ja Ura -perhekahvila

Olen reilun vuoden ajan käynyt noin kerran kuussa järjestettävissä Äiti ja Ura -illoissa, joissa vaihtuvat puhujat kertovat omista urapoluistaan sekä siitä, miten he ovat onnistuneet yhdistämään työn ja perhe-elämän. Yhteistä puhujille on se, että he ovat menestyneet työelämässä ja he ovat myös äitejä. Jokaisella tapaamiskerralla on ollut oma teemansa, jonka puitteissa keskustelua on jatkettu. Eilen järjestettiin kevään viimeinen Äiti ja Ura kahvila, ja tilaisuudessa oli teemana tavoitteellinen verkoistoituminen LinkedInin avulla. Aikaisempia teemoja ovat olleet muun muassa omien vahvuuksien tunnistaminen, hyvä johtaminen ja yrittäjyys.

Vaikka itselläni omat tulevaisuudensuunnitelmat uran suhteen ovat vielä täysin auki, on ollut todella mielenkiintoista ja inspiroivaa kuulla muiden uratarinoita, ja samalla myös heidän elämäntarinoitaan. Kaikki puhujat ovat uskaltaneet tehdä elämässään rohkeita valintoja, ja päässet sitä kautta urallaan eteenpäin.

Intola
Äiti ja Ura

Äiti ja Ura -iltojen järjestävänä tahona on Hämeenlinnan nuorkauppakamari yhteistyössä Art Cafe Intolan kanssa. Tilaisuudet ovat maksuttomia ja niihin voi osallistua myös lasten kanssa. Illoissa yleensä riittääkin menoa ja meninkiä, kun lapset puuhailevat omia touhujaan. Kahvilan tila on hyvin lapsiystävällinen, ja samassa tilassa järjestetään myös monenlaista muuta toimintaa lapsille.

Äiti ja Ura -illat jäävät nyt kesätauolle, mutta jos iltoihin osallistuminen kiinnostaa, niin kannattaa liittyä Äiti ja Ura Facebook ryhmään, sillä toiminta jatkuu taas syksyllä.