Häähumua ja puuhommia

Meillä oli taas touhukas viikonloppu, kun kuopuksemme pääsi osallistumaan jo elämänsä kolmansiin häihin. Häitä vietettiin Mustialan kartanossa Tammelassa, ja avioliitto siunattiin upeassa Hattulan Pyhän Ristin kirkossa. Kuopus kokeneena juhlijana käyttäytyi oikein esimerkillisesti ja keskittyi häävieraiden hurmaamiseen. Me pääsimme miehen kanssa pitkästä aikaa vähän pyörähtämään tanssilattialla kun kuopukselle riitti innokkaita hoitajia.

hattulan pyhän ristin kirkko
mustialan kartano

Sunnuntain vietimme koko perhe mummolassa puuhommia tekemässä. Meillä on kotona sekä puukiuas että takka, joten puunkulutuksemme varsinkin talvisin on kovaa. Siksi onkin hienoa, että saamme puut suvun metsistä. Oikeastaan tämä puunpilkkomishomma olisi pitänyt ehtiä hoitaa jo kevään aikana, mutta emme ole saaneet aikaiseksi. Onneksi kesälomalla ehtii..