Sadesäällä kirjastoon

Tänään on ollut vähän tylsät ulkoilusäät, joten lähdimme esikoisen kanssa purkamaan hieman energiaa kirjastolle. Hämeenlinnan pääkirjastossa on kiva lastenalue, jossa on kirjojen lisäksi myös leluja, palapelejä, pelitabletti sekä imetysnurkkaus.

kirjasto
kirjoja

Olen lukenut esikoiselle melko paljon, osan kirjoista olemme saaneet lahjaksi ja osan olen itse ostanut kirpputoreilta. Jostain syystä tajusin vasta nyt, että myös kovasivuisia kirjoja voi lainata kirjastosta. Normaaleja lastenkirjoja ei meidän talouteen uskalla kyllä vielä hetkeen lainata, sillä ne todennäköisesti tuhoutuisivat nopeasti. Esikoisen ehdottomia lempparikirjoja ovat kirjat, joissa on kurkistusluukkuja tai liikkuvia osia. Kurkistusluukkukirjoissa on vain se vika, että kurkistusluukut on kaikista kivointa vaan repiä irti. Luulen, että esikoiselle itselleen varmaan jo hetkeksi riittäisikin meidän nykyinen kirjavalikoima, mutta äidin pää ei vaan kestä samojen kirjojen lukua tuhannetta kertaa, joten kirjastosta varmasti tullaan jatkossa hakemaan vähän vaihtelua. Samalla saa tietenkin itselleenkin lainattua vähän imetyslukemista.

kirjoja