Kuulumisia

Meillä on taas normaali arki alkanut, kun mies on palannut töihin ja harrastukset alkavat pian pyöriä. Mies on aktiivinen harrastaja, ja itse olen ottanut tavoitteeksi aloittaa taas kuntosalilla käymisen. Esikoinen ei tähän mennessä ole harrastanut muuta kuin satunnaisesti muskaria, mutta tänä syksynä hän aloittaa sirkuskoulun. Mielenkiinnolla odotan millaista opetusta taaperot saavat sirkustaidoissa. Vielä ei ainakaan näytä kovin vahvalta jongloorauksen tai akrobaattitaitojen saralla, mutta ehkäpä klovneria onkin se esikoisen osaamisalue.

hippalot

Kuopus harjoittelee tällä hetkellä kiinteden ruokien maistelua. Aloitimme hieman huonolla menestyksellä kun mikään ei tuntunut oikein kelpaavan, mutta sitten tajusin että kuopus haluaa soseensa aivan todella sileänä, ihan pienetkin paakut ruuassa aiheuttavat hurjankuuloisen kakomisreaktion. Turvauduin siis ihan aluksi kaupan soseisiin, jotka ovat takuulla sileitä, ja nyt kuopus suostuu syömään myös äidinmaidonkorvikkeeseen soseutettuja kasviksia.

kiinteitä

Tänä viikonloppuna kävimme elomessuilla, ja samalla tuli taas ihailtua kauniita maisemia Viipurintien sillalta.

elomessut
elomessut
hämeenlinna
hämeenlinna

Eräs miehen harrastuksista on kuorolaulu, ja kävimme poikien kanssa messuilla kuuntelemassa kun isä lauloi. Mies kuuluu Vanajan mieskuoroon, jolla on tulossa upea Suomi100 –juhlakonsertti 3.12.2017 Verkatehtaalla. Olen ehkä puolueellinen, mutta kyllä mieskuoro vaan kuulostaa komealta!

vanajan mieskuoro

Olimme Elomessuilla anoppini ja appeni seurassa ja elomessujen jälkeen meille tuli vieraaksi isäni serkut vaimoineen Ruotsista. Toki meillä kävivät myös minun vanhempani, siskoni ja miehen veli vaimoineen, mutta he käyvät meillä usein muutenkin. Ihanaa kun on läheiset välit sukuun!