Valokuvauskurssilla Verkatehtaalla

Otin viikonloppuna itselleni vähän omaa aikaa ja osallistuin Vanajaveden Opiston järjestämälle valokuvauskurssille. Minulla on ollut järjestelmäkamera käytössäni nyt puolisen vuotta, mutta kuvaamisen suhteen olen vielä aivan amatööri, joten oli kiva saada kokeneemmilta kuvaajilta vinkkejä parempien kuvien ottamiseen.

Verkatehtaalla sattui lauantaina olemaan Postikorttiparatiisi -tapahtuma, joten väkeä oli paikalla runsaasti. Verkatehdas on yksi Hämeenlinnan ehdottomista tapahtumakeskuksista, joten hiljaista viikonloppua siellä ei varmasti olekaan.

verkatehdas
postikorttiparatiisi

Verkatehtaan aluehan on todella monipuolinen, ja kulttuuri- ja opetustarjontaa löytyy melkein laidasta laitaan. Itse olen aikaisemmin käynyt Verkatehtaalla muun muassa tenttimässä oikeustieteen opintoja, Äiti ja Ura -illoissa, elokuvissa sekä tietenkin Hippaloissa ja Elomessuilla.

DSC_0003 (2).JPG
valokuvaus

Valokuvauskurssilla keskityttiin erityisesti sommittelun harjoitteluun. Alla muutama kurssilla ottamani valokuva, jotka on kaikki otettu Verkatehtaalta tai sen lähiympäristöstä. Valokuvaus on kyllä todella mielenkiintoinen harrastus, jossa olisi kiva päästä kehittymään.

verkatehdas
verkatehdas
verkatehdas
verkatehdas
valokuvaus
DSC_0989 (2).JPG
verkatehdas
verkatehdas